Aulora Pants: Semua Yang Anda Perlu Tahu


Apa itu Aulora Pants?

Aulora Pants ialah singkatan nama bagi jenama seluar kesihatan yang diedarkan oleh syarikat BE International Marketing Sdn Bhd. Nama penuh jenama tersebut adalah Aulora Pants with Kodenshi®. Aulora juga adalah nama siri produk yang terdiri daripada seluar, stokin, seluar pendek, seluar dalam, baju, penjagaan kulit, sabun, minyak urut dan alat urut Guasa.

"Aulora" ialah suatu nama khas yang tidak ada maksud, Ia tiada kaitan dengan "Aurora" iaitu cahaya cantik yang biasa dilihat di langit Kutub Utara. Manakala "Pants" maksudnya ialah seluar.

Gambar di atas menunjukkan logo produk Aulora.



Aulora Pants dengan Kodenshi diterangkan dalam masa 4 minit




Risalah Aulora Pants dengan Kodenshi Dengan Penerangan Terperinci Dalam Bentuk Fail PDF




5 Jenis Aulora Pants Yang Anda Perlu Tahu.

Panduan lengkap bergambar bagi lima jenis Aulora Pants yang berbeza.

1. Aulora Pants with Kodenshi

Semenjak Exclusive Collection mengeluarkan beberapa warna yang baru, seluar ini juga dipanggil Aulora Pants Classic Black. Saiz yang ditawarkan adalah dari saiz XS sehingga 2XL.


2. Aulora Pants with Kodenshi Men

Aulora Pants with Kodenshi Men mempunyai fungsi yang sama tetapi memiliki cutting yang berbeza dan juga sokongan khas pada lutut dan pinggul. Kainnya juga lebih tebal berbanding Aulora Pants wanita. Saiz yang ditawarkan adalah dari saiz M hingga 5XL.


3. Aulora Pants Exclusive Collection - Cool Grey

Edisi ini keluar pada 5 September 2020. Stok di Brunei dan Singapore habis terlebih dahulu dan diikuti oleh Malaysia satu minggu kemudian. Edisi ini hanya dijual satu set iaitu 2 pasang seluar. Saiz adalah dari XS hingga 2XL tetapi lelaki juga boleh memakai edisi ini.


4. Aulora Pants Exclusive Collection - Soft Beige

Edisi Soft Beige dikeluarkan pada 9 Jun 2018 dan seperti exclusive collection yang lain hanya menawarkan saiz XS hingga 2XL dan hanya dijual satu set (2 pasang).


5. Aulora Pants Exclusive Collection - Navy Blue

Edisi ini keluar pada 1 Jun 2019 dan terhad kepada 10,000 unit sahaja. Sama seperti exclusive collection yang lain ia hanya ditawarkan saiz XS hingga 2XL dan hanya dijual satu set (2 pasang).




Kenapa Kamu Perlu Pakai Aulora Pants Dengan Kodenshi?

Pernahkah kamu bayar suda gym untuk satu bulan tapi berapa hari saja tepigi? Minggu pertama yang kamu pegi ada juga la exercise berabis, tapi sekali besok bangun, sakit semua tu otot-otot terus kamu rehat dulu beberapa hari.


Lepastu, besok-besok dia kamu ada busy sikit jadi kamu kasi tunda dulu lah ini minggu. Terus kamu bilang "Nda pa, minggu depan lah sy pegi". Sekali minggu depan, ada pula hal timbul, jadi tunda lagi balik. Sekali limpas suda satu bulan kamu pun nda sedar. Kadang juga kan kamu ada buat kerja sampai tengah malam terus besok pula rasa mau rehat dulu nda cukup tidur.


Kamu pernah try pula diet ka; I.F. (Intermittent Fasting), Atkins, tiada nasi-makan sayur ja, paleo...macam-macam lah! Lepastu pernahkah kamu ada azam masa tahun baru kan, ini tahun sy mau kurus!? Sekali baru dua, tiga bulan begitu tiada suda tu azam.


Kadang kita nampak ada makanan sedap-sedap susah juga kan. "Nda pa ni ari cheat day!" ko bilang. Atau "Ni ari birthday kawan sy bah!" jadi kamu skip satu hari. Last-last hari-hari pun cheat day!


"Jangan susah! Kalau ada majlis dinner-diner begitu sy pakai corset saja terus nampak slim tu!"


Ko ingat selesa ka mau pakai tu? Bukan bole bawa pakai hari-hari tu, mau pakai berapa jam pun suda sengsara!


Ada ka cara lain mau buang tu lemak?

Nanti bulan depan mau bertunang suda atau mau kawin. Baju suda beli tapi ngam-ngam saja tu saiz. Kalau tertambah gemuk tu nda la muat suda tu! Bole juga la makan pil kurus, tapi apa bahan-bahan yang ada di dalam tu?kamu tau ka? Ada yang buat kita rasa tahan lapar, ada yang buat kita balik-balik cirit-birit, sampai ada yang pengsan!


Ubat-ubat yang macam tu nda bagus untuk badan kita, mesti ada side-effect dia tu. Kalau timbang memang kurang berat tapi rasa macam orang sakit. Biasanya tu pasal telampau banyak hilang air dari badan tapi tu lemak masih di situ juga!


Boleh juga pegi liposuction lah. Itu yang dorg kasi masuk tu macam vacuum-cleaner terus dia hisap semua tu lemak tu. Sebelum tu dorg kasi tanda-tanda dulu tu badan ko, terus dorg kasi lubang-lubang sana-sini. Ei, kalau saya tu sy nda mau oh.


Tapi ada juga orang yang sanggup buat kan? Pasal gaya hidup tu tidak berubah, jadi tu lemak pun berkumpul lagi balik macam dulu and lepas tu nda lama balik suda lagi gemuk macam dulu. jadi lepastu, mau bayar lagi beribu-ribu!



Kamu tau ka ada cara yang lebih senang?

Cara ni lagi senang mau ikut; ko pasti boleh buat tiap hari ni. Dia semudah ko pakai seluar! Memperkenalkan Aulora pants dengan fiber Kodenshi dari Jepun! Ko cuma perlu pakai saja tiap hari! Yala harga dia bukan macam harga seluar legging biasa tapi kalau banding sama operation mau ribu-ribu juga tu! Dia tiada kesan sampingan atau bahan kimia, lepastu ko beli satu kali saja, bukan tiap bulan mau beli macam tu supplement yang bikin kurus konon tu.


Seluar ni ada untuk lelaki dan perempuan. Dia lembut sama selesa, boleh pakai bawa tidur juga! Boleh pakai pegi kerja sama pegi exercise! Tapi paling bagus, ko pakai ja 24 jam tiap hari!



Macam mana dia berfungsi ni?

Ni seluar kena buat daripada benang yang sudah kena paten nama dia Kodenshi® fiber. Dorang kasi masuk seramik yang betul-betul halus ko cuma boleh tingu pakai mikroskop elektron saja.


Ini kain dia akan serap itu suhu badan kita lepastu dia kasi pantul tu Far Infrared balik pegi badan kita.


AULORA PANTS dengan fiber Kodenshi® dia tolong kasi lancar tu peredaran darah, jadi makin banyak bakar kalori, tanpa kasi panas tu badan.



100% kena buat di Jepun

Semua proses pembuatan dia kena buat di Jepun lepastu kena edar ke seluruh dunia dari Malaysia.


Produk ni sudah terima sijil ISO:9001 sijil kualiti Jepun.


Ni seluar kena buat guna medical grade punya knitting machine dari Italy.



Dorg suda test di makmal ada bukti saintifik!

Doktor dari Jepun pun bagi komen positif tentang ni produk.


Dorg ada buat testing di Osaka Prefecture University si Professor Shimizu yang buat lepastu ini hasil kajian dia. Boleh kasi bagus tu kualiti tidur, nda cepat penat lepastu kasi kuat ko punya sistem imun lagi oh!





Semua orang bole pakai ni seluar! Kamu isi ja nama sama email di kotak di atas tu lepastu kamu akan dapat PDF sama tingu itu demo video!


Sekalung Budi:

Gambar Hasil Karya http://www.pexels.com , Anna Shvets, Danielle Pilon, William Choquette, Buenosia Carol, Andrea Piacquadio, Matheus Guimarães, freestocks.org, Vidal Balielo Jr., Karolina Grabowska
Aulora Pants - Kota Kinabalu, Sabah
Siapa Saya
...

Hai, nama saya Ronny Jimmy. Saya adalah seorang Independent Business Owner (IBO ID: MY44793031) di BE International Marketing Sdn Bhd (Malaysia)
Email: sales@ronnyrtg.com

Lokasi

Penafian :

Semua maklumat dalam laman ini adalah untuk tujuan menyebarkan maklumat. Semua maklumat adalah benar , tetapi kami tidak mewakili mana-mana pihak atau memberi apa-apa bentuk jaminan, secara tersurat atau tersirat berkenaan ketepatan maklumat , kesahihan, atau maklumat yang lengkap dalam laman ini. Kami tidak bertanggung-jawab atas sebarang kejadian yang menimpa anda bagi sebarang kerugian atau kerosakan dalam apa-apa bentuk disebabkan oleh penggunaan laman web ini atau disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diambil dari laman ini. Laman ini mungkin mengandungi testimoni dari pengguna produk atau perkhidmatan kami. Testimoni tersebut hanya menceritakan kisah hidup sebenar dan pendapat pengguna tersebut. Oleh itu, pengalaman tersebut adalah berkaitan dengan pengguna tersebut sahaja, dan bukan semestinya mewakili semua pengguna produk atau perkhidmatan kami. Kami tidak menjamin, dan anda tidak boleh menganggap bahawa semua pengguna akan mengalami perkara yang sama.